Reflexologie ruky

08.11.2014 22:38

Rád bych vaší pozornosti doporučil tuto metodu, jíž jsem certifikovaným terapeutem. Jde o holistickou metodu, která v kontextu s tradiční čínskou medicínou pohlíží na člověka jako na celek. Naše tělo disponuje přirozenou formou energie, která by měla volně proudit a zajišťovat naše zdraví, imunitu a s tím související duševní pohodu (platí i v opačném pořadí...). Pokud se v některé části vytvoří blok, přestává energie proudit a výsledkem toho je únava, podrážděnost, alergie, onemocnění, nebo cyklící se zdravotní problémy....

Díky reflexologii ruky můžeme i diagnostikovat blížící se problémy, či oslabení funkce určitých orgánů v našem těle. Tato metoda je bezpečnou, účinnou, přirozenou a snadno přístupnou doplňkovou terapií, která léčí zdravotní potíže, navozuje duševní pohodu a optimalizuje stav organismu ošetřením reflexních plošek, které jsou propojeny jak s mozkem, tak s důležitými orgány.

Zajisté si uvědomujeme, jak naše ruce přetěžujeme a namáháme....cílenou masáží a ošetřením reflexních plošek dochází k výraznému uvolnění napětí, odstranění únavy, zlepšení manuální zručnosti a hybné schopnosti rukou.

Pokud na vás zaútočí nemoc, uchylujete se většinou k medikamentům, které vám předepíše lékař. Lék sice zmírní symptomy choroby, ale v mnoha případech nezasahuje primární kořeny problému, který způsobil, že choroba vznikla. Ještě k tomu jde většinou o chemikáli, která nějakým způsobem zatíží jiné orgány, takže vlastně imunita ještě poklesne...

Reflexolog považuje každého člověka za zcela individuálního jedince a při volbě léčby bere v úvahu všechny faktory, které mohou být příčinou špatného zdraví. Celkový obrázek si sestaví nejen z toho, co mu klient sám dobrovolně sdělí, ale hlavně pracuje s informacemi, které získá kontaktem s reflexní zónou, jež se vztahuje k problematické části těla.

Neváhejte mne kontaktovat s případnými dotazy, či objednávkou na preventivní diagnostiku, nebo masáž.

Těším se na vaši návštěvu :-) Radovan

—————

Zpět